Onze producten

Fish Prints

Van de Crazy Little Snapper tot de Funky Tarbot – Met de Fish Prints van Studio Fish heb je een uniek interieur item in handen. We werken volgens een eeuwenoude Japanse druktechniek genaamd Gyotaku. Deze techniek houdt in dat je afdrukken maakt van voorwerpen uit de natuur. Onze prints worden dan ook gedrukt met echte vissen die zijn overgebleven bij de lokale visboer. Geen food waste dus. De prints worden vervolgens herdrukt bij de drukkerij. Wil je graag een originele afdruk hebben? Lees hieronder verder.

Originele afdrukken (one-of-a-kind) 

De originele afdruk betekent dat je de echte visafdruk krijgt in plaats van de gedrukte print van de drukkerij. Geen één afdruk is hetzelfde en de geur van verse vis spat nog net niet van het papier af. Het maken van deze prints is redelijk arbeidsintensief en daarom vragen we voor de originele prints een iets hogere prijs. De prints zijn allemaal behandeld met vernis en zullen daardoor niet gek gaan ruiken of van kleur veranderen. 

Custom-made

Wil je een print in een ander formaat, een andere kleur, een andere vis of heb je een speciaal verzoek? Laat het ons weten dan bespreken we samen de mogelijkheden. We staan altijd open voor leuke ideeën. Zo maakte we voor een student uit de Drieharingenstraat een afdruk van drie haringen en voor een stel dat gek is op vissen een duo print van hun favoriete soorten.